Nakon ozljede LaFlarea, Gunnar Nelson u Dublinu protiv Zaka Cumminsa

UFC 28.05.2014 15:48h Autor:

Zak Cummins

Planirana borba između dva neporažena borca, Ryana LaFlarea i Gunnara Nelsona, ipak se neće dogoditi nakon što je američki borac morao otkazati nastup zbog ozljede. Umjesto njega, nastupit će Zak Cummins.

Nažalost, borba koja nam je trebala donijeti novo ime u vrhu veltera, ipak se neće održati. Ryan LaFlare, neporaženi borac s četiri pobjede u UFC-u doživio je ozljedu i ipak neće nastupiti protiv, također neporaženog, islandskog grapplera, Gunnara Nelsona.

Umjesto njega, ponudu za borbu prihvatio je Zak Cummins (17-3, 2-0 u UFC-u), koji je prije dva tjedna savladao Yana Cabrala. Cummins je inače borac u srednjoj kategoriji, a njegov pokušaj nastupa u UFC-ovom velteru završio je neslavno, nakon što je u Kini izvagao čak 8 lbs preko granice te se borba nije održala. Ovaj put vjeruje kako neće imati problema.

Cummins je bio sudionik Ultimate Fightera, gdje je ispao nakon poraza od Dylana Andrewa. U karijeri je doživio samo tri poraza. Završiti ga je uspio Tim Kennedy, dok su na bodove bili bolji Elvis Mutapčić i Ryan Jimmo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI