Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon ove borbe, Ronda namjerava čekati UFC 200 za idući nastup | Fight Site

Nakon ove borbe, Ronda namjerava čekati UFC 200 za idući nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2015 23:14h Autor:

Ronda Rousey

Nakon borbe protiv Holly Holm, fanovi Ronde Rousey mogli bi podosta pričekati njen idući nastup. Naime, UFC-ova prvakinja se namjerava posvetiti glumi te vratiti tek na jubilarnom UFC 200 eventu, koji bi se trebao održati početkom ljeta 2016. godine.

Samo dva dana dijeli Rondu Rousey od njenog novog nastupa. 28-godišnjoj UFC prvakinji bit će to treći nastup u 2015. godini, no za idući bi smo možda mogli pričekati puno dulje nego što mislimo, posebno ako prekosutra još jednom obranu svoj naslov prvakinje.

"Voljela bih s idućim nastupom pričekati sve do UFC 200 eventa. Za to vrijeme ću se baviti snimanjem filmova, kako da ću biti cijelo vrijeme aktivna i zaposlena", najavila je malo drugačije planove, koji bi je izvan kaveza mogli ostati i osam mjeseci. Mjesto na UFC 200 eventu bi vjerojatno trebala imati, kao jedna od najvećih zvijezda promocije.

No, inače Ronda pravi pauze nakon svojih nastupa. Štoviše, rijetko kome je dostupna podosta vremena nakon što obrani svoju titulu. Tako bi trebalo biti i ovog puta, ukoliko pojas ostane i dalje u njenom vlasništvu, no objasnila je zapravo zašto to radi:

"Možda je to malo čudno, ali ja nakon svake borbe volim malo izdvojiti te uzeti si vremena da sagledam sve što se dogodilo. Dok se pripremam za borbu, sva pozornost mi je samo na tome i u potpunosti sam fokusirana samo na pripreme i borbu. Gledam samo na ono što je u tom trenutku ispred mene. Zato nakon svake pobjede volim sagledati cijelu situaciju i zapravo doživjeti ono što se dogodilo."

Sjajna prvakinja je zapravo i velika radnica, pa bi joj možda pauza i dobro došla da se malo odmori od MMA-a i napornih treninga. Zanimljivo je odakle uopće nalazi motivaciju za sve to. No, isplati se, jer se rezultati vide svakom njenom borbom, gdje redovno prezentira nešto novo.

"Ja se zapravo toliko bojim neuspjeha da me to samo tjera naprijed i zbog toga radim sve do maksimuma. Upravo zbog toga nijedna djevojka ne ulaže toliko kao ja, sigurna sam u to. Riječ borba ima puno više značenja od situacije gdje se dvije osobe nalaze u kavezu. To je zapravo metafora za život, a sve što sam naučila, naučila sam upravo iz te borbe. Glavno što me borba naučila je da moram biti hrabra i vjerovati u sebe. Tako ću i nastaviti", zaključila je Ronda Rousey, koji se nada nakon subote imati profesionalni skor 13-0.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI