Nakon otkaza i Trevina, Trujillo na UFC 176 protiv Bobby Greena

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2014 22:18h Autor:

Abel Trujillo

Iako je jučer bilo objavljeno kako će novi protivnik Abela Trujilla krajem ovog mjeseca biti Frank Trevino, nakon što je i on otkazao, Trujillov nastup premješten je na UFC 176 event, 2. kolovoza. Protivnik mu je Bobby Green, koji se oporavio od ozljede, a nedavno je preživio i obiteljsku tragediju.

Abel Trujillo ipak neće nastupiti na UFC Fight Night 44 eventu u San Antoniu, krajem ovog mjeseca. Nakon što je otkazao Myles Jury, protiv kojeg se prvobitno trebao boriti, ni zamjenski protivnik Frank Trevino ipak neće biti u mogućnosti nastupiti. Tako je Abel Trujillo ostao bez tog nastupa, ali je brzo dobio novi, 2. kolovoza protiv Bobbya Greena.

Bobby Green (22-5, 3-0 u UFC-u) vrlo dobro kotira, ostvarivši tri pobjede od dolaska iz Strikeforcea. Gušenjem je savladao Jacoba Volkmana, nokautirao je Jamesa Krausea, a na bodove savladao čvrstog Healya te se s razlogom nalazi unutar UFC-ove top 15 ljestvice. Već se trebao boriti protiv Trujilla u veljači, no bio je otkazao, a na UFC 174 eventu trebao je nastupiti protiv Jima Millera, no ozljeda je spriječila taj nastup.

Green se sad vraća, no manje od dva tjedna nakon velike obiteljske tragedije, kad mu je u uličnoj pucnjavi poginuo mlađi brat. UFC je platio troškove sahrane Greenovog brata, koji je izrazio veliku zahvalnost, a također je istodobno rekao kako je spreman i za povratak te da misli kako će mu bol koju osjeća pomoći da bude bolji borac.

Trujillo (12-5, 3-1 u UFC-u) također kotira jako dobro, budući da je sve tri pobjede u organizaciji ostvario nokautom. Posebno je impresivna bila posljednja pobjeda, kad je izdržao teške batine od Jamie Varnera, da bi ga nakon toga nokautirao.

UFC 176 na rasporedu je 2. kolovoza u Los Angelesu, a predvodi ga dugo očekivani revanš između Jose Alda i Chada Mendesa. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI