Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon novog odgovora Jones požalio što je uopće započeo raspravu s Tate | Fight Site

Nakon novog odgovora Jones požalio što je uopće započeo raspravu s Tate

UFC 03.03.2018 21:49h Autor:

Jon Jones i Miesha Tate

Prepucavanje između Jona Jonesa i Mieshe Tate se nastavlja i Jonesu je sada žao što je uopće odgovorio bivšoj kolegici iz UFC-a. 

Rasprava je počela tako što je umirovljena UFC borkinja s razočaranjem komentirala trenutnu situaciju problematičnog Jonesa koji posljednjih godina naslovnice više puni svojim skandalima nego sportskim uspjesima.

Nakon što je Atletska komisija Kalifornije u četvrtak Jonesu oduzela borilačku licencu i kaznila ga s globom od 205 tisuća dolara zbog pozitivnog doping testa uoči njegove borbe na UFC-u 214, Tate je u intervjuu izjavila da joj “u ovom trenutku više nije važno hoće li se vratiti ili ne”, i da je  “izgubila i motivaciju i interes i vjeru u Jona Jonesa.”

“Stvarno me nije briga. Preboljela sam Jona Jonesa. Dosta mi ga je”, zaključila je Tate.

Jones je u svom odgovoru riječima “ja ne odustajem kada stvari postanu teške” i “možda ćeš naći motivaciju u meni” na neizravan način bocnuo Tate koja je sport napustila nakon dva teška uzastopna poraza.

Tate je u novoj objavi na Twitteru Jonesu odgovorila:

“Jon Jones, ti sam sebi otežavaš stvari. Nadam se da ćeš ovaj put doći do nekog rješenja, ali mene više nije briga. Davala sam ti dovoljno podrške u prošlosti. A ako si pokušao implicirati da sam ja osoba koja odustaje, to je zaista nisko. Za sve nas postoji trenutak kada trebamo stati i ja sam sretna što sam napustila sport kao čisti borac.”

Jones je odgovorio na poruku u kojoj je zaključio da raspravu nije trebao ni započinjati.

“Miesha Tate, na negativnost ne treba reagirati s još negativnosti. Nisam uopće niti trebao odgovarati na tvoje komentare. Pobijedila si.”

Tate je zatim napisala:

“Ne pokušavam biti negativna, samo sam iskrena. Mislim da si sjajan borac i kao osobi ti želim samo sve najbolje. No i dalje si me iznevjerio. Nadam se da ćeš srediti situaciju zbog svojih fanova, ali najviše zbog sebe samog. Čuvaj se.”

Jones ovih dana očito nije dobre volje i jasno je da mu kritike naročito teško padaju. Osim spomenutih sankcija kalifornijske komisije još ga čeka i odluka antidopinške agencije USADA-e, koja bi bivšeg prvaka poluteške kategorije mogla kazniti sa suspenzijom u trajanju i do četiri godine što bi praktički označilo kraj njegove Nakon UFC karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI