Nakon Miočićeve povijesne pobjede oglasio se i Cain Velasquez!

UFC 21.01.2018 13:21h Autor:

Cain Velasquez (Facebook)

Stipe Miočić je na UFC-u 220 trećom obranom naslova službeno postao najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a. No postoji još jedan čovjek kojeg Miočić mora pobijediti kako bi bez sumnje u očima svih fanova slovio za najboljeg teškaša u povijesti, ne samo UFC-a, već možda i čitavog MMA-a.

Naravno, riječ je o Cainu Velasquezu. Bivšem kralju teške kategorije i jednom od najboljih boraca koje smo ikada gledali unutar famoznog Octagona.

Velasquez je putem društvenih mreža čestitao Miočiću na povijesnoj pobjedi protiv Kamerunca Franicisa Ngannoua u Bostonu, ali je najavio i vlastite planove za povratak na tron kraljevske kategorije.

“Uživao sam gledajući pet rundi Bitke između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Čestitam Stipi na stvaranju teškaške povijesti! Veselim se svom povratku na vrh teške kategorije.”

Iako Velasquezova poruka nema nimalo prijeteći ton, te je uz čestitke pustio Miočića da uživa u svom trenutku, jasno je da “povratak na vrh” znači samo jednu stvar, odnosno, da Velasquez planira “Vatrogascu” oduzeti pojas.

Svoju titulu Velasquez je izgubio u lipnu 2015. na UFC-u 188 protiv Fabricia Werduma. Rašireno je mišljenje kako je Velasquez tu borbu izgubio prvenstveno zato što se nije adekvatno pripremio na zahtjevne kondicijske uvjete koji dolaze s nadmorskom visinom Mexico Cityja.

Od gubitka titule Velasquez je odradio samo jednu borbu i to 2016. kada je tehničkim nokautom porazio Travisa Brownea. Razlog njegove odsutnosti iz sporta su brojne ozljede zbog kojih je izgubio neke od najboljih godina svoje karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI