Nakon izlaska iz zatvora, Reza Madadi se nada povratku u UFC redove

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2015 19:00h Autor:

Reza Madadi

Jedan od najpopularnijih švedskih MMA boraca, Reza Madadi, odslužio je zatvorsku kaznu i vratio se treninzima, s jednim ciljem, povratkom u UFC, gdje je odradio tri nastupa te ostavio bitan trag, no onda su uslijedili spomenuti problemi sa zakonom.

Nakon što je odslužio 14 mjeseci zatvorske kazne zbog pljačke, Reza Madadi je ponovno na slobodi te ponovno u dvorani, gdje trenira sa svojim kolegama, UFC zvijezdama, Magnusom Cedenbladom, Nicklasom Backstromom te Aleksandrom Gustafssonom, kad je ovaj u Stockholmu. 36-godišnji Šveđanin iranskog porijekla misli kako je u dobroj formi i ne brinu ga njegove godine te se misli vratiti borbama.

Zanimljiva činjenica je da je njegova posljednja borba bila prije točno dvije godine, kad je prekidom u trećoj rundi savladao Michaela Johnsona. Američki je borac od tad na 4-0 i blizu borbe za titulu, dok je Madadi ponovno na početku. Bio je upitan kako se osjeća kad vidi što se u međuvremenu dogodili i gdje se nalazi borac, kojeg je upravo on posljednji pobijedio.

"Kad čujem ime Michaela Johnsona među kandidatima za naslov, naravno da mi nije lako, no mislim kako se sve što se događa, zapravo događa s razlogom. Michael je napredovao od te borbe i sretan sam zbog njega što je toliko dobar. Ako sam ja nešto zaslužio, Bog će mi poslati i vjerujem u njega. Naravno, bio sam razočaran, ali prije svega jer sam sebe stavio u ovu poziciju", rekao je Reza.

Trenutno je u treningu i čeka ponudu za borbu, kaže nebitno gdje, ali cilj se zna, želi se vratiti tamo gdje je odradio posljednju borbu.

"Mislim kako je moja sudbina vratiti se u UFC i ako se nastavim boriti, vjerujem kako će se to dogoditi. Možda ću morati odraditi par nastupa prije toga i uvjeriti šefove da me trebaju, no spreman sam na to. Kad se ovo sve dogodilo bio sam na vrhuncu, White i Silva su mi se javljali i tražili od mene da radim show na vaganju i sl. No, tako je to, jedan te dan trebaju, pa drugi ne, ali ja ću se potruditi da me opet zatrebaju" dodao je na kraju ovaj borac, koji bi sigurno bio osvježenje na rosteru lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI