Nakon četiri pobjede, Neil Magny ugovorio i petu borbu u 2014.

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2014 11:59h Autor:

Neil Magny

Jedan od najpotentnijih boraca UFC-ove velter kategoriji i pobjednik čak četiri borbe u 2014. godini, Neil Magny, ugovorio je novu borbu. U listopadu će nastupiti u Brazilu, na UFC 179, a protivnik mu je William Macario. 

Nakon četiri pobjede, koje je Neil Magny (12-3, 5-2 u UFC-u) ostvario u UFC-u tijekom ove godine, ovaj američki borac nije odlučio odmarati. Već idući mjesec pokušat će doći i do pete, kad nastupi na UFC 179 eventu u Brazilu, 25. listopada.

Tamo će mu protivnik biti William Macario (7-1, 1-1 u UFC-u). Popularni 'Patolino' i Magny su se već trebali sastati na UFC Fight Night 40 eventu u svibnju, no nakon Macariovog otkaza, Magny je nastupio protiv Tima Meansa te došao do pobjede.

Inače, Magny iza sebe ima sjajnu godine. Nakon što je u UFC-u debitirao pobjedom, spustio se u velter kategoriju, ali porazi od Sergia Moraesa i Setha Baczynskog doveli su ga na rub otkaza. No, onda je krenula njegova sjajna serija, gdje je u 2014. godini slavio redom protiv Gasana Umalatova, Tima Meansa, Rodriga de Lime te Alexa Garcie, u posljednjoj borbi, prije desetak dana.

Ovo će mu biti peti nastup ove godine, a blizu su po tom uspjehu jedino Donald Cerrone i Max Holloway, koji će u međuvremenu odraditi svoj četvrti nastup ove godine. A ukoliko savlada Macaria, Magny će postići ono što nije još nitko, otkad je ukinut turnirski model s više borbi u jednoj večeri, ostvariti će pet UFC pobjeda u jednoj godini.

UFC 179 održava se 25. listopada u Rio de Janeiru, a predvodi ga dugo očekivani i veliki revanš između Jose Alda i Chada Mendesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI