Nakon dvije godine, vraća se Amir Sadollah

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.06.2014 19:17h Autor:

Pobjednik 7. sezone Ultimate Fightera i sjajan Muay Thai borac, Amir Sadollah, vraća se u UFC-ov ring nakon gotovo dvije godine pauze. Izjavio je kako su ozljede iza njega i da je spreman za povratak.

Amir Sadollah (6-4) jedan je od rijetkih boraca koji je sve borbe odradio unutar UFC-a i jedini pobjednik Ultimate Fightera koji prije toga nije imao niti jednu profesionalnu MMA borbu. Također poznat je kao vrlo atraktivan borac koji vrlo zanimljivo koristi nožne tehnike. Isto tako, rekorder je po najviše 'leg kickova' (udarci u noge) plasiranim u jednoj rundi, čak 59, protiv Petera Sobotte, 2010. godine.

Posljednju borbu imao je u rujnu 2010. godine, a tad je poražen od Dana Hardya, koji također od tad nije nastupio. Nakon te borbe krenuo je na oporavak od ozljede, oporavio se i ugovorio borbu na UFC 160 eventu, protiv Stephena Thompsona, no ponovno se ozlijedio i nakon toga je izjavio kako bi to moglo biti njegovo umirovljenje.

Ipak, 33-godišnji Sadollah počeo je nedavno trenirati, a danas je izjavio i kako je spreman za povratak, koji bi mogao uslijediti krajem ove godine, no protivnik i event još nisu poznati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI