Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon dva poraza UFC otpustio Angelu Hill | Fight Site

Nakon dva poraza UFC otpustio Angelu Hill

UFC 10.11.2015 11:35h Autor:

Angela "Overkill" Hill

Nakon što je odradila niz borbi s najtežim protivnicama u diviziji, UFC je odlučio otpustiti Angelu Hill.

Hill je unatoč samo jednoj profesionalnoj borbi bila dio 20 sezone TUF-a, a trenutni skor joj iznosi 2-2, 1-2 u UFC-u. Vijest o otkazu je objavila u nedjelju putem Twittera uz sljedeću porku:

"U travnju prošle godine sam imala svoju prvu MMA borbu. Dva dana kasnije sam otišla u Las Vegas na audiciju za TUF. Bilo je i uspona i padova i dokazala sam samoj sebi koliko jaka mogu biti i u najtežim situacijama. Nakon dva poraza od top 5 protivnika primila sam poziv i rečeno mi je da sam otpuštena iz UFC-a. Nadam se da ću biti više aktivna izvan oktogona i da ću steći potrebno iskustvo i vratiti se po pojas."

Hill je unatoč lošem skoru imala zaista teške borbe za početnika sa samo jednom profesionalnom borbom. Na TUF-u je u prvoj borbi izgubila od bivše Invicta FC prvakinje Carle Esparze. Vratila se pobijedivši Emily Kagan na jednoj od uvodnih borbi na finalima sezone. Ali nakon toga je izgubila od neporažene Tecie Torres i bivše izazivačice Rose Namajunas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI