Nakon duge šutnje, oglasio se Dana: Bio sam veliki Andersonov fan, ovo me "sjebalo"!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2015 10:11h Autor:

Dana White

Napokon smo dočekali izjavu glavnog i odgovornog čovjeka UFC-a o doping skandalu njegove najveće zvijezde i borca kojeg većina smatra najboljim borcem u povijesti. Naravno radi se Dani Whiteu i Andersonu Silvi te padu na doping testu nakon UFC-a 183. Točnije rečeno, padu prije dvoboja na tom eventu jer je Brazilac uhvaćen u pripremnom razdoblju kada nije očekivao posjet ljudi iz Atletske Komisije.

Što kaže Dana White nakon što je razmišljao nešto manje od dva tjedna?

"Ovo me sjebalo na nar dana. Bio sam u komi čak i nekoliko dana nakon što sam čuo vijest. Bio sam veliki fan Andersona Silve, no o tome ćemo pričati u srijedu", poručuje šef UFC-a.

Dodao je još jednom zagonetno: "Vidimo se u srijedu u Vegasu."

Očito se nešto sprema, a točno što, trebali bi saznati za tri dana. Obraćanje povodom doping katastrofe koja je zadesila UFC najavila su i braća Fertitta…

Što bi trebala podrazumijevati najavljena press konferencija u srijedu? Neki akcijski plan koji bi trebao ugasiti požar?

"Mnogo loših sranja. Nečemo pričati o zabavnim stvarima. Obraćat ćemo se javnosti vezano uz sve što se dogodilo u posljednje vrijeme i ono što ćemo napraviti od sada nadalje", zagonetno će, ali i indikativno White.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati srijedu i saznati u kojem pravcu planiraju djelovati čelnici UFC-a. S obzirom na alarmantnost situacije, nadajmo se da će i potezi biti drastični. Situacija to usitinu jest…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI