Najveći distributer steroida: Prodao sam Bobu Sappu “tonu” steroida!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2012 08:18h Autor:

Bob Sapp (foto: Sherdog)

Broj boraca koji koriste doping definitivno je u porastu ili je barem u porastu broj otkrivenih slučajeva. Nekad jedan od najvećih distributora steroida otkriva da je barem polovica boraca dopingirano.

Tijekom proteklog tjedna otkrivena su dva slučaja dopinga (Matthew Riddle i Francisco Rivera), koji su pomalo nasmijali javnost zbog odluke Borilačke komisije u Calgaryju da se kazna o suspenziji odradi retroaktivno, pa je na kraju ispalo da su suspendirani svega dva dana.

No, čini se da bi češćim i strožim kontrolama moglo ubuduće biti puno više boraca koji će pasti na testu, barem tako tvrdi Victor Conte, čovjek koji je nekad bio jedan od glavnih distributera steroida. Otkrio je i da je zajedno s jednim svojim partnerom nekad davno prodao ogromnu količinu anaboličkih steroida Bobu Sappu kad se natjecao u K-1.

Od toga je prošlo već podosta godina, ali čini se da ima više top boraca u UFC-u također koriste steroide i ostale ilegalne supstance.

"Pričao sam s vlasnikom jedne od vodećih MMA dvorana u sjevernoj Kaliforniji, koja u svojim redovima ima nekoliko UFC-ovih boraca. Pitao sam ga koliko je njegovih boraca dopingirano. Od 16 boraca koliko ima, njih čak osam je na dopingu. Radi se o nekim od najboljih boraca u UFC-u", otkrio je Conte.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI