Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Najveća svjetska MMA nada u poluteškoj kategoriji odbio UFC! | Fight Site

Najveća svjetska MMA nada u poluteškoj kategoriji odbio UFC!

UFC 22.10.2011 07:51h Autor:

Jimi Manuwa

Velika britanska MMA nada u poluteškoj kategoriji, Jimi Manuwa, je odlučio odbiti ponudu UFC-a i neko vrijeme ostati izvan najjače svjetske promocije slobodne borbe.

“Pregazio sam konkurenciju ovdje u Europi i sada želim teći još malo internacionalnog iskustva”, izjavio je Manuwa za MMAJunkie dodavši:

“Da sam prihvatio ugovor, vjerojatno bih se morao natjecati na UFC-u 138, a to mi je bilo malo na knap. Mislim da mi trebaju još tri ili četiri teške borbe. Onda ću vjerojatno potpisati za UFC.”

Manuwa, koji je u profesionalne MMA vide krenuo 2008. godine, planira jednog dana postati UFC prvak. No, barem za sada mu se nigdje ne žuri…

“Cilj je biti prvak UFC-a. Želim uništiti sve protivnike izvan Britanije kao što su Sokodjou, Houston Alexander i drugi bivši UFC borci. Želim ih sve poraziti i tek tada potpisati u UFC. Jedino što znam je uništavati ljude”, zaključio je Manuwa.

Ovaj tamnoputi Britanac u karijeri ima devet čistih pobjeda. Sve svoje protivnike, osim Jamieja Hearna, je nokautirao u prvoj ili drugoj rundi. Niti Hearn nije prošao mnogo bolje, on je morao tapkati na “giljotinu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI