Najnoviji UFC “superfight” u ponudi kladionica! Pogledajte kojem prvaku daju prednost

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2018 17:40h Autor:

T.J. Dillashaw i Henry Cejudo

Borba T.J. Dillashawa i Henryja Cejuda još uvijek nije službeno potvrđena od strane UFC-a, ali neke kladionice su ovaj šampionski dvoboj već uvrstile u svoju ponudu.

U obračunu dvaju prvaka kladionice prednost daju krupnijem i iskusnijem Dillashawu. Koeficijent na UFC-ovog bantam prvaka po trenutnim ponudama kreće se između 1.41. i 1. 45.

Ako novac ipak odlučite staviti na “underdoga” kladioničari vam nude 2.75 ili 2.85. za pobjedu prvaka muha kategorije Cejuda.

Dillashaw je u ovom meču s pravom favorit. Osim što se natječe u većoj kategoriji 32- godišnjak je i iskusniji, naročito u borbama za pojas. Bantam titulu osvajao je dvaput i obranio je sve skupa tri puta, a u svim šampionskim mečevima nagrađen je bonusom, čak i kada je pojas izgubio.

Cejudo je još uvijek zelen kao prvak s obzirom da je titulu osvojio prije samo tri mjeseca i nikada je nije obranio. Doduše, zlatni olimpijac je pojas zaradio u borbi protiv najdominantnijeg prvaka u povijesti UFC-a, Demetirousa Johnsona, kojem je prekinuo niz od čak jedanaest obrana naslova.

Dillashaw ii Cejudo trebali bi se suočiti u glavnoj borbi prvog PPV eventa 2019. odnosno UFC-a 233 koji se održava 26. siječnja u Anahemiu, u Kaliforniji. Vijest je prvi prenio ESPN.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI