Najnovija UFC prvakinja pojas osvojila sa slomljenim stopalom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2017 18:18h Autor:

Nicco Montano

Najnovija UFC prvakinja, Nicco Montano, otkrila je medijima kako je malo nedostajalo da uopće ne nastupi u finalu TUF turnira koji joj je osigurao inauguralnu titulu u ženskoj muha kategoriji.

Finalistica 26. sezone The Ultimate Fightera sinoć je u Las Vegasu nakon pet rundi borbe porazila Roxanne Modafferi jednoglasnom sudačkom odlukom (50-45, 49-46, 49-46) i tako postala prvakinja.

U razgovoru s novinarima nakon borbe 28-godišnjakinja je otkrila kako je cijeli trening kamp odradila s frakturom lijevog stopala, a dan prije meča uopće nije mogla hodati.

“Tijekom priprema sam imala slomljenu sezamsku kost. Doslovno još uvijek imam frakturu. Dan prije vaganja sam otišla doktoru na injekciju kortizona. Zatim sam odradila intervju za TUF i počela skidati kilograme što je trajalo do tri ujutro. Nakon vaganja nisam mogla hodati pa sam otišla na masažu što je pomoglo.

Sinoć sam vjerojatno imala možda deset posto mobilnosti s lijevom nogom. Mislila sam da se neću moći boriti, još nakon tako teškog skidanja kila. Bilo je jako emotivno, ali došla sam tako daleko, prošla cijeli TUF i rekla sam si da ne mogu sada odustati. Ostala sam u dobrom duhu, osjetila podršku i na kraju je sve ispalo dobro… Injekcija je proradila u zadnji čas i sve je sijelo na svoje mjesto.”

Montano sada vlasnica profesionalnog skora 4-2, a osim titule nagrađena je i s bonusom od 50 000 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI