Najnesretniji UFC borac! Ian McCall ponovno ostao bez protivnika samo par dana prije borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2016 18:19h Autor:

Ian McCall

Jedan od najboljih najpopularnijih boraca UFC-ove muha kategorije, Ian McCall, po drugi je put u nešto više od mjesec dana ostao bez borbe samo par dana prije nego se ona trebala održati.

Njegov prvobitno planirani nastup protiv Justina Scogginsa na UFC 201, 30. srpnja, otkazan je samo dva dana prije borbe, budući da se Scoggins razbolio pri pokušaju skidanja kilograma. McCall je tad prihvatio stanje te rekao promociji da mu što prije dogovori novu borbu.

Oni su mu za protivnika pronašli Raya Borga i dogovorili njihov susret za UFC 203, koji se ovog vikenda održava u Clevelandu. No, ponovno je došlo do iste situacije. Borg se razbolio te je borba njega i McCalla uklonjena s programa, pa će “Uncle Creepy” morati tražiti treću priliku za odraditi svoju prvu borbu u 2016. godini. Ovog puta je on sam dao prijedlog za svoju iduću borbu, a nju vidi u studenom, kad oktogon dolazi u Belfast.

“Sranja se događaju djeco. Samo zadržite osmjeh. Hvala UFC-u što se uvijek brine za mene, a nadam se kako će Ray Borg uskoro ozdraviti i biti dobro. No, što mislite o tome da se vratim u Irsku te da Neil Seery i ja tamo pružimo pravi show?”

Ovim otkazom je UFC 203 program pao na ukupno 11 borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI