Najkrupniji UFC teškaš: “Mrzim Grega Hardya!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2019 16:06h Autor:

Juan Adams

Fizički najkrupniji borac u UFC-u, Juan Adams, sutra će odraditi svoj drugi nastup u Octagonu. U međuvremenu je iskoristio priliku da medijima otkrije svoje osjećaje prema jednom drugom teškašu. U pitanju je Greg Hardy, za kojeg Adams otvoreno kaže kako ga mrzi.

Juan Adams (5-0, 1-0 UFC) vrlo je zanimljiva pojava. Ovaj UFC-ov teškaš najkrupniji je borac u promociji. Visok je 195 centimetara, a za svaku svoju borbu skida na maksimalno dozvoljenih 120 kilograma. Informacije iz dvorana u kojima je trenirao govore kako inače “hoda” sa 145 kilograma i da najčešće toliko ima kad ulazi u pripreme za borbu. U posljednjih tjedana dana prije borbe skida oko otprilike deset kilograma.

Nakon što je oduševio u “Contender Seriesu”, putem kojeg je dobio ugovor s UFC-om, ništa manje impresivan nije bio niti u svom prvom UFC nastupu. Pobijedio je Chrisa De La Rochu prekidom u trećoj rundi, uz teške batine koje mu je nanio, a sad mu slijedi borba protiv Arjana Bhullara. No, nešto posebno zanimljivo kod Adamsa su njegovi profili na društvenim mrežama gdje se često može vidjeti jedno drugo teškaško UFC ime.

“Moji profili na društvenim mrežama su puni mržnje prema Gregu Hardyu. I to zato što ja njega uistinu mrzim. Meni društvene mreže služe da govorim o ljudima koji mi se ne sviđaju i da izbacujem svoja govna. Nakon borbi imam potrebe za tako nečim, a isto tako se dobro zabavljam”, rekao je “The Kraken”, koji vjerojatno tako pokušava doći do borbe koju trenutno žele mnogi teškaši. Greg Hardy je zanimljivo ime i svakako svi misle da ga je dobro uhvatiti dok još nije postao bolji borac nego što je danas.

Posebne kritike Adams ima prema Hardyevim protivnicima. Kaže kako je isti do sada prihvaćao samo borbe s “kantama” i da na taj način pokušava izgraditi svoj “skor”. Kao suprotan primjer naveo je sebe.

“Bilo je patetično i nebulozno gledati njegovu prošlu borbu, kao da je tip bio u strahu išta pokušati učiniti. Ne želim puno pričati, ali moram reći kako mi je smiješno vidjeti na koji način guraju tako loše proizvode. Ljudi su rekli da ne žele gledati smeće. Nije bila dobra borba niti je on dobar borac. Kroz cijelu dosadašnju karijeru bori se samo s kantama, jedino je Allen Crowder bio neko pristojno ime. Nije pobijedio nikoga jer je svaki put do sada tražio najlakšu moguću borbu. Svaki trenutak moje karijere borio sam se protiv najboljeg protivnika kojeg sam u tom trenutku mogao dobiti. Uvijek se želim boriti protiv nekoga tko je na papiru bolji od mene i uvijek na kraju takve pobijedim”.

Prije dolaska u UFC, Adams je savladao borce koji su u tim trenucima imali omjere 0-2, 4-3, 8-7 i 5-1, s tim da je ovaj posljednji bio već u “Contender Seriesu”. Nada se da bi mu UFC mogao ispuniti želju za borbom protiv Hardya, neovisno o tome pobijedi li ili izgubi sutrašnju borbu. Nama se ipak čini kako će oni odvojeno graditi karijere ova dva perspektivna teškaša i da ih neće još neko vrijeme uparivati. Na Adamsu je da pokuša na neki način ipak doći do te borbe. Ukoliko provokacijama uspije doći do reakcije samog Hardya, bit će korak bliže ispunjenu svog cilja.

Prije toga mu je zadatak savladao kanadsko-indijskog hrvača, koji sigurno neće predstavljati lak posao, unatoč velikom talentu koji je “Kraken” u svom prvom nastupu prezentirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI