Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Najbolji trenuci rata Whittakera i Romera te Colbyevog dominantnog osvajanja pojasa (VIDEO) | Fight Site

Najbolji trenuci rata Whittakera i Romera te Colbyevog dominantnog osvajanja pojasa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2018 21:08h Autor:

Romero vs. Whittaker

Ispred nas su dva sjajna videa, u kojima se nalaze najbolji trenuci dvije glavne UFC 225 borbe, pravog rata između Roberta Whittakera i Yoela Romera te pobjede Colbya Covingtona nad Rafaelom Dos Anjosom.

“Ovo je borba koja bi se trebala održavati na svakom UFC-ovom PPV eventu, ova dvojica su jednostavno rođeni da se međusobno bore!”, tako je Kenny Florian opisao ono što su Robert Whittaker i Yoel Romero pružili u 25 minuta svoje borbe na UFC 225 eventu u Chicagu. I uistinu je bilo spektakularno gledati taj cijeli duel, od Whittakerove tehničke dominacije u prve dvije runde, preko Romerovog buđenja u trećoj, novog Whittakerovog uzleta u četvrtoj pa sve do Australčevog preživljavanja kanonade udaraca kojom ga je Romero napao u posljednjoj rundi, za koju mnogi smatraju da ju je Kubanac mogao dobiti 10:8, čime bi borba bila neodlučena.

Ne treba čuditi što se toj borbi pridodaje kandidatura za borbu godine, a ništa manje uzbudljivo nije bilo niti u sunaslovnoj borbi, gdje je Colby Covington potvrdio svoju borilačku vrijednost kroz sjajan pristup borbi i dominantno osvojene tri runde protiv Rafaela Dos Anjosa. Brbljavi Amerikanac je tim nastupom, kojim je osvojio privremeni pojas velter kategorije, pokazao kako nije samo glasan, nego je i izuzetno kvalitetan borac, koji je znao primijeniti pravu taktiku za borca koja što je Rafael Dos Anjos.

Ispod teksta možete vidjeti najbolje trenutke obje borbe, obogaćene komentarima ekipe koja se jučer nalazila u studiju Fox Sporta. Ako ste pratili event, pogledajte najbolje trenutke ovako u jednom sažetku, a ukoliko još uvijek niste uspjeli pogledati borbe, dajte im priliku na ovaj način. Ni u kom slučaju nećete požaliti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI