Najbolji borac svijeta prisjetio se vremena na “baušteli” (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.12.2017 11:24h Autor:

Demetrious Johnson

Danas je najbolji i najuvjerljiviji borac svijeta, ali ne tako davno je Demetrious Johnson bio jedan običan čovjek, koji je za svoju obitelj zarađivao radom na gradilištu, a trenirao i borio se u slobodno vrijeme. Toga se prisjetio objavom četiri fotografije na Twitteru.

Još kao WEC borac bantam kategorije, Demetrious Johnson nije bio borac u punom smislu te riječi. Jednostavno, honorari od borbi nisu mu bili dovoljni za život kakav je htio, pa je zarađivao radeći na gradilištu. Najbolji borac svijeta toga se ne srami, nego je odlučio neke dojmove iz tog vremena podijeliti sa svojim Twitter pratiocima.

“Život na gradilištu. Pamtim buđenja u 6 sati ujutro, da bih do 7 sati bio na poslu. Radio sam od 7 ujutro do 4 poslijepodne, nakon toga sam tek nalazio vremena za trenirati, jesti, spavati i izlaziti s mojom današnjom suprugom. Vrijeme leti!”, napisao je Johnson uz objavu četiri fotografije.

Johnson je “full time” borac postao tek 2011., kada se WEC pripojio UFC-u, čiji je tada postao član. Nakon dva nastupa napao je bantam titulu, no nije uspio savladati Dominicka Cruza, a onda je uslijedio turnir za prvaka muha kategorije. Taj pojas je Johnson osvojio i obranio ga do sada 11 puta, što je UFC rekord koji je prije dva mjeseca postavio.

No, on se zapravo nije puno promijenio. I dalje je opušteni obiteljski čovjek i pravi sportaš. Jedino što sada ne mora većinu dana provoditi na gradilištu pa ima vremena za potpuno se posvetiti obitelji, ali i za svoju drugu veliku strast, “gejming”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI