Nabildani “Rumble” Johnson će se “sigurno vratiti” i želi Jona Jonesa u teškoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 13:20h Autor:

Jon Jones i Anthony Johnson

Anthony “Rumble” Johnson je šokirao javnost kada se prošle godine umirovio nakon poraza u revanšu s Danielom Cormierom na UFC-u 210. No, jedan od najstrašnijih nokautera u povijesti sporta navodno se planira vratiti borbama veći i jači nego ikada prije i želi glavu Jona Jonesa.

Johnson i Jones su se zapravo trebali boriti još u svibnju 2015. na UFC-u 187, no Jonesu  je tada zbog problema sa zakonom oduzet pojas te se “Rumble” za upražnjeni naslov borio s Cormierom.

Menađer Ali Abdelaziz tvrdi da bi fanovi u bližoj budućnosti konačno mogli vidjeti nikada prežaljenu borbu, samo u nešto drugačijim okolnostima.

“Pričao sam s Anthonyjem prošli tjedan”, rekao je Abdelaziz za ESPN. “Rekao je da ako se Jon Jones bude borio s Danielom Cormierom u teškoj kategoriji i ako ga pobijedi, da se želi vratiti u MMA. Po njegovom mišljenju jedina borba zbog koje bi se mogao vratiti je borba s Jonesom.”

Johnson se nakon umirovljena počeo baviti bodybuildingom i zato će njegov povratak biti u teškoj kategoriji.

“Johnson u ovom trenutku teži 129 kilograma. Želi se vratiti kao teškaš. Ali mislim da će se morati raditi o nečem posebnom. Neće se vratiti tek tako. Nedostaje mu sport i kaže da će se vratiti da bi se borio s nekim poput Jonesa. On se zabavlja baveći se bodybuildingom. Dugo je bio u sportu i sada odmara tijelo i zabavlja se. Borit će se ponovno, to je sigurno. Sto posto će se vratiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI