Na Stipin i Cormierov event dodana još jedna fenomenalna borba!

UFC 05.05.2018 11:59h Autor:

Curtis Millender

UFC 226 nastavlja se puniti odličnim borbama pa čak i onima koje bi se trebale naći na nekim nižim mjestima unutar programa. Tamo će svoje mjesto pronaći dva nevjerojatno uzbudljiva velteraša, koji će krenuti po nadogradnju na svoje sjajne prethodne nastupe. Boriti će se Curtis Millender i Max Griffin.

Curtis Millender (15-3, 1-0 UFC) je ove godine debitirao u UFC-u, gdje je došao kao LFA zvijezda, a u toj je promociji oduševio s dva atraktivna high kick nokauta u nizu. Ništa manje impresivno nije startao niti ovdje, posebno ako znamo da je za protivnika imao bivšeg velter izazivača, Thiaga Alvesa. Brazilca je savladao nokautom koljenom krajem druge runde, a za tu izvedbu spremio je i bonus od 50.000 dolara. Za svojih 190 centimetara visine, svakako je vrlo opasan velteraš, a raznolikost njegovih udaraca nogama čini ga atraktivnim i opasnim u jednom.

Max Griffin (14-4, 2-2 UFC)  je do sada imao različite uspjehe u UFC karijeri. Započeo je porazom prekidom od Colbya Covingtona, nakon čega je atraktivnim nokautom savladava Ericka Montana, gubi od Eliseu Zaleskog sudačkom odlukom uz bonus za borbu večeri te u posljednjoj borbi sjajnom predstavom dolazi do pobjede protiv Mikea Perrya. Upravo tom borbom je napokon uspio od sebe stvoriti ime koje će fanovi zapamtiti, a u ovoj borbi ima priliku dodatno potvrditi svoju kvalitetu. No, svakako da će ispit biti težak.

Ova borba će svoje mjesto, kao što smo već naveli, vjerojatno naći na dnu UFC 226 programa, kojeg 7. srpnja predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier, odnosno među prvim borbama, ali to zapravo nije uopće loše. Zapravo je to samo još jedan razlog zašto će ovaj event biti nešto što će se budnim okom pratiti od prve do posljednje borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI