Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na rubu anoreksije! Paige VanZant pokazala kako je izgledala kod težine za slamka kategoriju (FOTO) | Fight Site

Na rubu anoreksije! Paige VanZant pokazala kako je izgledala kod težine za slamka kategoriju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2017 19:31h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant donijela je konačnu odluku o prelasku u muha kategoriju, a više puta je rekla kako to smatra ključnom odlukom svoje karijere. Koliko je sigurna u to je dodatno potvrdila objavom svoje fotografije s 52.5 kilograma, odnosno onoliko koliko je morala imati na vagi prošle kategorije.

VanZant je debi u muha kategoriji trebala imati prošlog vikenda na UFC 216, no njena borba protiv Jessice Eye je otkazana zbog ozljede te će biti ponovno dogovorena za neki event do kraja godine. U međuvremenu se Paige vratila treninzima, no odlučila je fanove još jednom upitati je li donijela pravu odluku.

Zapravo, pitanje je više retoričke prirode, ako znamo što je sve prolazila kroz proces skidanja kilograma, a fotografija koju je postavila bi trebala biti dovoljan odgovor sam po sebi. Naime, Paige je postavila fotografiju u bikiniju, snimljenu na dan kada je imala točno 52.5 kilograma. Odnosno, na dan kada je imala vaganje za nastup u svojoj bivšoj kategoriji.

Vjerojatno se niti sama Paige, koja je izjavila kako inače hoda na oko 65 kilograma, ne bi naljutila da ju nazovemo kosturom. Jer izgleda uistinu previše ispijeno i nezdravo. Zbog svega toga se i mi veselimo njenim nastupima u muha kategoriji.

Pogledajte spomenutu fotografiju, a za popravljanje rasploženja vam donosimo i jedan video na kojem Paige izvodi popularnu vježbu pod nazivom “crv”.

115lb Paige? Ain’t nobody got time for that!! Haha I can’t wait to wreck shop at 125!!!! Who agrees????

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzantufc)

WORM CHALLENGE!!!! Who can worm like me 😝

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzantufc)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI