Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na putu prema dolje: Gledanost FN priredbe s Ozedemirom i Smithom dotaknula novo dno | Fight Site

Na putu prema dolje: Gledanost FN priredbe s Ozedemirom i Smithom dotaknula novo dno

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2018 12:33h Autor:

Dana White

Što god UFC učinio, njegove brojke gledanosti se strmoglavo spuštaju prema samom dnu. Novi katastrofalni pokazatelji popularnosti elitne MMA promocije stižu nakon Fight Night priredbe koja se održala proteklog vikenda u kanadskom Monctonu.

Priredbu, koju su mečem  u poluteškoj kategoriji predvodili Volkan Oezdemir i Anthony Smith, je u prosjeku pogledala 531 tisuća ljudi. To je katastrofalan podatak za čelnike UFC-a s obzirom da je prosjek ovogodišnje gledanosti na FS1 kanalu 736 tisuća, ili 28 posto više od gledanosti priredbe u Monctonu.

Vijest je donio novinar MMAFightinga Dave Meltzer koji u tekstu piše da je vrhunac večeri bio meč između Smitha i Oezdemira u koji se uključilo 805 tisuća gledatelja.

Već ovog vikenda za UFC slijedi novi test, ali onaj PPV prirode. Naime, u Madison Square Gardenu se održava UFC 230 s Danielom Cormierom i Derrickom Lewisom u glavnim ulogama. Popis borbi koji se osuo otkazivanjem nekoliko velikih mečeva koji su se trebali pojaviti na popisu borbi, ali i nemogućnošću da UFC dogovori nastup Jona Jonesa, ne obaćaje previše.

Analitičari kažu da će ovo biti još jedan UFC-ov podbačaj, ali jedan koji će posebno boljeti. Naime, UFC mnogo nade polaže u PPV evente u legendarnom Madison Square Gardenu, a ovaj put bi rezultat mogao izostati. Procjene kažu da se UFC 230 neće prodati u više od 400 tisuća primjeraka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI