“Mystic” Alvarez: McGregorova obrana je užasna, pogodit ću ga čistim udarcem i završiti na podu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2016 15:59h Autor:

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez je dobio borbu koju je htio te će se na UFC 205 priredbi obračunati s Conorom McGregorom u sudaru dvaju prvaka. McGregor je na pressici prognozirao da će prvaka lake kategorije nokautirati u prvoj rundi, no borac iz Philadelphije ima vlastiti plan i zamišlja ishod sličan Irčevom porazu od Natea Diaza na UFC-u 196.

“Mislim da ću ga pogoditi s jakim, čistim jebenim udarcem, past će na pod i onda ću ga prisiliti na predaju. On popije svaki lijevi kroše koji bacite. Mogu zatvoriti oči i pogoditi njegovu veliku glavu”, rekao je Alvarez na Talking Brawls podcastu.

Alvarez smatra da je McGregorova tehnika puna rupa koje je do sada pažljivo skrivao birajući protivnike koji ga nisu u stanju ugroziti. No u New Yorku će priča biti drugačija, tvrdi Alvarez, uvjeren da Irca može pobijediti u bilo kojem aspektu sporta.

“Radim ću s njim koji god vrag želim. Protivnici s kojima se borio su mu omogućili da izgleda dobro. U tome je stvar. To je ono što ovi WWE fanovi koji ga prate ne vide. Oni vide tipa koji igra na svoje snage tako da može raditi što želi i izgledati dobro.

Ja mogu s njim raditi što god želim. Ako želim stajati, stajat ću. On ne miče glavu, prima hrpu udaraca. Chad Mendes ima sićušan doseg i on ga je cijelo vrijeme gađao ‘overhandom’ i lijevim krošeima prije nego što ga je srušio. Njegova obrana je užasna. Napad mu je dobar. Što se boksa tiče, odličan je borac kada napada, ali obrana mu je jebeno užasna.

Tip poput mene, ja se mogu boriti bilo gdje. Mogu raditi nogama, mogu raditi rukama, mogu rušiti, mogu prisiliti na predaju, i mogu raditi cijelu jebenu noć.

McGregor i Alvarez predvode UFC 205, 12. studenog u New Yorku, u borbi za naslov prvaka lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI