Munoz pozvao Lombarda u kavez

UFC 27.08.2012 10:55h Autor:

Mark Munoz

Mark Munoz spreman je ući u kavez s nekad najizglednijim budućim izazivačem Andersona Silve u srednjoj kategoriji. Radi se, naravno, o Hectoru Lombardu.

Ne tako davno UFC je imao dvije borbe koje su im trebale donijeti muke prilikom odlučivanja o tome tko će biti idući izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji, no nije se sve razvilo kako treba. Chris Weidman svladao je Marka Munoza uvjerljivo, no MMA fanovi nisu njime oduševljeni i upitna je razina zanimanja za njegov meč protiv Andersona, a treba dodati tome i da u Brazilu nisu previše oduševljeni tom opcijom.

Drugi meč bio je Tim Boetsch VS Hector Lombard. Australsko-kubanski borac stigao je u UFC kao bivši Bellatorov prvak u srednjoj kategoriji, mnogo se nada polagalo u njega, a onda je na iznenađenje gotovo svih izgubio meč.

Munoz je odlučio pozvati Lombarda u kavez da odrade meč i prema svemu sudeći čini se kao prilično zanimljiva ponuda za UFC.

"Lombard mnogo priča o meni, pa ne bih imao ništa protiv toga da se borimo. Možda su ga naljutile neke moje izjave o njemu, ali nije mi bila namjera omalovažavati ga. On je vrlo dobar borac, ali ako želi meč, ja sam za!", poručio je Munoz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI