Munoz iznenađen što je ga UFC “preskočio”

UFC 21.03.2012 10:07h Autor:

Mark Munoz

Mark Munoz je donedavno bio u kombinacijama za izazivačku poziciju u srednjoj kategoriji. No, “Ludi Filipinac” se u međuvremenu ozlijedio, a čini se da je brzi vlak prohujao pored njega. UFC je sada u kombinacije ubacio neka druga imena poput onoga Tima Boetscha.

Munoz priznaje da je ostao iznenađen kada je pročitao da će Boetsch i Bisping međusobno odmjeriti snage na UFC-u 148, a ta nitko od čelništva UFC-a nije kontaktirao njega.

“To mi je bilo veliko iznenađenje. Vjerovao sam da bi se ja i Michel trebali sučeliti. Znam da je mnogo ljuti htjelo vidjeti taj dvoboj. Bisping je veliko ime i za mene bi taj meč bio dobar izazov. Smatram da bi mi odgovarao kao protivnik. No, što je, tu je. On se sada bori protiv Tima. To je intrigantna borba i vidjet ćemo što će se naknadno dogoditi”, zaključuje borac.

Upravo je Bisping uletio umjesto Munoza na UFC on FOX 2 priredbi za dvoboj protiv Chaela Sonnena. UFC je taj meč najavio kao eliminacijski za poziciju sljedećeg izazivača. Sonnen je svoju priliku iskoristio, što je s Munozom?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI