Munoz: Imam stil kojim ću iskoristiti Mousasieve nedostatke

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2014 17:03h Autor:

Mark Munoz

Samo nekoliko dana nas dijeli od sjajne borbe u Berlinu, u kojoj će se sastati Mark Munoz i Gegard Mousasi. Snažni Filipinac smatra kako je Mousasi sjajan borac, no da upravo on ima stil koji ne odgovara armenskog udarača, odnosno vjeruje da može iskoristiti Mousasieve slabosti.

Munoz je zadovoljan s protivnikom kojem mu je dodijelio UFC. Mousasi je već dugo godina u vrhu svjetskog MMA-a, prvo u Japanu, nakon toga u Strikeforceu, a sad je vrijeme da ostavi svoj trag i u UFC-u. "Kad sam prvi put dobio ponudu za tu borbu, pomislio sam kako bi to bilo sjajno. On je snažan, nevjerojano dobar udarač te sjajno koristi jiu-jitsu. U povijesti je stvarao probleme mnogim velikim borcima. No, istovremeno mislim kako imam stil borbe koji mu ne odgovara i vjerujem da ću meč odvesti tamo gdje sam ja bolji i na kraju slaviti", najavio je Munoz.

"Mousasi je znao imati problema s nekim hrvačima i definitivno mislim kako je tu moja prilika", nastavio je pa dodao: "Ova mi je borba strašno važna da bih se vratio u vrh. Naravno, svaka borba u UFC-u je važna, no u ovakvoj situaciji, kad je divizija vrlo snažna i izjednačena, ovakva prilika se mora iskoristiti."

Na kraju je prognozirao borbu rekavši: "Uvjeren sam kako će borba biti završena prije odluke, vjerojatno u drugoj rundi. Nisam siguran hoće li biti nokaut ili prisiljavanje na predaju, no uvjeren sam kako će doći do završetka borbe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI