Mučnjak: Miočić me iznenadio jer sam mislio da je početnik u ovom sportu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2012 09:06h Autor:

Stipe Miočić (Photo by NAAFS)

“Stipe izgleda sjajno. Radi se o vrlo čvrstom momku. Zapravo sam bio vrlo iznenađen kada sam tek došao ovdje. Nisam vjerovao da toliko toga zna jer se radi o početniku u ovom sportu. No, Stipe je odličan hrvač, ima sjajan GNP i kondicijski je vrhunski pripremljen. Vjerujem da će ovo biti jako dobra borba”, izjavio je Saša Mučnjak u mikrofon Mikea “The Croatian Cripplera” Rožića uoči dvoboja Stipe Miočića i Philipa de Friesa na UFC on Fuel 1 priredbi.

Bivši Cro Copov dugogodišnji sparing partner proteklih tjedana pomaže Miočiću u pripremama, a zbog toga je privremeno preselio u Cleveland.

“Vjerujem u nokaut već u prvoj rundi”, prognozirao je Mučnjak ovaj dvoboj.

Kako je Mučnjak usporedio posao kod Filipovića i sada spariranje Miočiću?

“Mirko je stara garda i tako je i trenirao. Ovdje se sve radi na više sofisticirani način. Postoji mnogo trenera koji pomažu Stipi i na raspolaganju mu je velika dvorana. Miočić je odličan hrvač i vrhunski borac partera, dok je Cro Cop odličan udarač. Neponovljiv u svojim kvalitetama. Vjerujem da Stipe ima veliku šansu postati jako kvalitetan borac.”

Mučnjak je prokomentirao i posljednji veliki uspjeh Igora Pokrajca.

“Nevjerojatno. Bio sam jako iznenađen. U Croatian Top Teamu ima mnogo dobrih boraca i mnogo dobrih trenera. Ovo su rezultati tog rada. Mislim da će Igor također ostvariti dobre rezultate u UFC-u”, objašnjava Mučnjak koji za sada planira ostanak u SAD-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI