Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Može li revanš Torres i Namajunas nadmašiti fantastičnu prvu borbu? (VIDEO) | Fight Site

Može li revanš Torres i Namajunas nadmašiti fantastičnu prvu borbu? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2016 15:03h Autor:

Torres vs. Namajunas

U sunaslovnoj borbi današnjeg UFC on FOX 19 nastupaju Tecia Torres i Rose Namajunas. Bit će to borba za prvu izazivačicu slamka kategorije, ali i revanš fantastične borbe koju su odradile prije nešto manje od tri godine.

Kad su se ove dvije djevojke sastale na Invicta 6 eventu, obje su iza sebe imale tek dvije profesionalne borbe, ali i pobjede u obje. Amaterski skor isto je bio fantastičan, budući da je Torres slavila u sedam, a Namajunas u četiri takve borbe.

Rose je Invictin event ranije sve oduševila pobjedom možda i najatraktivnijom MMA tehnikom, flying armbarom, dok je Torres borbu ranije savladala jednu drugu mladu nadu, Paige VanZant. Invicta je tako odlučila spojiti svoje dvije možda i najtalentiranije djevojke te su na kraju dobili spektakl.

Njih dvije su se 15 minuta bespoštedno potukle, uz puno preokreta i pokušaja završavanja borbe, no na kraju su odluku o pobjednici donosili suci, a oni su procijenili kako je Torres tog dana bila bolja. Dvije godine i devet mjeseci kasnije, sastaju se ponovno, ali ulog je puno veći. Ulog je borba za naslov UFC-ove prvakinje do 51.5 kilogram težine. Može li borba biti bolja od ove čije najbolje inserte možete vidjeti u videu ispod teskta? Mi se nadamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI