“Možda se odluči poigrati i ismijavati McGregora punih pet rundi”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2018 17:46h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Koliko smo samo puta čuli da je najveća šansa Conora McGregora na nogama, a Khabiba Nurmagomedova u parteru. Ili recimo, da Irac može pobijediti samo nokautom, dok Dagestanac na raspolaganju ima puno više opcija.

U najavi meča do kojeg ćemo se morati strpjeti još tjedan dana, trener aktualnog prvaka Javier Mendez upozorio je da bi njegov borac mogao kontra svih predviđanja odustati od najlakšeg puta do pobjede, a to bi u njegovom slučaju bilo seljenje borbe u parter.

Zašto? Zato jer Khabib radi ono što hoće, a on mu kao glavni trener na to ne može ništa prigovoriti jer je ovaj osvojio svaku rundu u dosadašnjoj karijeri.

“Ne mogu mu prigovarati čak i kad se ne drži plana, ali… Zapravo ne mogu reći da ga se ne pridržava jer je plan uvijek takav da bez obzira na sve stigne do pobjede. Ja ne mogu predvidjeti što će on učiniti. Da, iskreno želim da ga što prije sruši i završi. Ja želim najsigurniji put do pobjede, ali u konačnici on pobjeđuje pa se ne mogu ljutiti na njega ako se odluči za neki drugi put”, izjavio je Mendez za BJPenn.com da bi zatim upozorio i na mogući scenarij po kojem bi se Khabib mogao u potpunosti poigravati s McGregorom:

“Možda se odluči poigrati s McGregorom. Pogotovo ako ga dovede u poziciju u kojoj ga želi imati. Mogao bi ga ismijavati punih pet rundi. Ja ću vjerojatno vrištati sa strane da završi borbu, ali Khabib bi si mogao misliti – ‘Ne, ne, sad ću mu sve pošteno naplatiti’. U konačnici, on će učiniti ono što želi, no dok pobjeđuje to je OK”, zaključio je slavni trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI