Mousasijev debi u Bellatoru podbacio katastrofalnom gledanošću

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 10:04h Autor:

Mousasi vs. Šlemenko

Bellator nikako ne može biti zadovoljan brojkama gledanosti njihove posljednje priredbe (prošli petak) koju je predvodila jedna od njihovih najvećih zvijezdi – novopridošli Gegard Mousasi.

Prema javno poznatim izvještajima Bellator 185 je ubilježio prosječno 476 tisuća gledatelja. To je značajno ispod prosjeka promocije u 2017. koji iznosi 660 tisuća.

Ovim, za njih katastrofalnim brojkama, se samo nastavljaju loši Bellatorovi rezultati u posljednje vrijeme. Tako su njihova posljednja  četiri eventa ubilježila 437 tisuća (Caldwell vs. Dantas), 598 tisuća (Henderson vs. Freire) i 481 tisuću (Koreshkov vs. Njokuani).

S obzirom na debi donedavne UFC-ove zvijezde, nema sumnje kako je Scott Coker očekivao znatno bolje rezultate. No, Mousasi i Shlemenko, baš kao i čitv popis borbi na kojem se našla i boksačka zvijezda Heather Hardy, je prilično podbacio.

Ipak, treba naglasiti da se Bellator morao “boriti” sa žestokom konkurencijom. Iste večeri su se odvijale dvije velike sporske utakmice. U NFL ligi se dogodio dvoboj Houson Astrosa i NY Yankeesa, koji je zabilježio 8.2 milijuna gledatelja, dok je utakmica NBA lige u istom terminu ubilježila 2.4 milijuna gledatelja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI