Mousasiev put: Pogledajte fantastičan dokumentarac o dosadašnjoj karijeri ove MMA zvijezde (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 23:44h Autor:

Gegard Mousasi

Mousasi’s Road fenomenalan je kratki amaterski dokumentarni film o dosadašnjih 14 godina karijere Gegarda Mousasia, jednog od najboljih, najatraktivnijih i najuspješnijih MMA boraca svijeta.

Iako mu je tek 31 godina, Gegard Mousasi profesionalno se bori već punih 14 godina, tijekom kojih je odradio 50 MMA borbi te nekoliko boks i kickboxing mečeva. Rođen u armenskoj obitelji u Teheranu, rat je Gegarda i njegovu obitelj odveo u Nizozemsku, gdje je prošao kroz teško odrastanje. Borilački sportovi bili su jedan od načina kako se uklopiti u društvo i tako je krenula ova fenomenalna karijera.

Gegard je za to vrijeme uspio postati Dream i Strikeforce prvak, ostvariti 42 pobjede, od čega njih 35 prekidom, a rijeko koji borac uspio je do uspjeha doći toliko mlad koliko je on bio kada ih je dostigao. Ovaj dokumentarac prolazi kroz sve najvažnije borbe njegove dosadašnje karijere. Ovdje se možete uvjeriti kroz kakva je sve velika imena Gegard prošao već prije nego što je zakočarao na američku MMA scenu.

Uživajte u ovih 16 minuta fantastične kolekcije najboljih scena iz karijere koja bi svoje najveće trenutke tek trebala doživjeti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI