Mousasi: Zahvaljujući USADA-i uskoro ću postati prvak

UFC 07.10.2016 14:01h Autor:

Gegard Mousasi

U sunaslovnoj borbi UFC-a 204 bivši Stikeforceov prvak Gegard Mousasi pokušat će upisati treću uzastopnu pobjedu u borbi s legendom sporta, Vitorom Belfortom. Nizozemski kickboxer imao je svojih poraza u UFC-u, ali vjeruje da su njegove šanse za osvajanjem pojasa znatno veće otkako antidopinška agencija USADA provodi testiranja za promociju.

“Sada bolje poznajem samog sebe. USADA mi je također puno pomogla, a imam i dobre treninge. Oporavljao sam se od dvije operacije i trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u pravu formu i sada sam u najboljem izdanju. Zahvaljujući USADA-i uskoro ću postati prvak”, rekao je Mousasi na druženju s novinarima u Manchesteru.

Mousasi je u prošlosti kritizirao borce zbog dopingiranja, posebice Lyota Machidu koji ga je porazio u drugom UFC nastupu. Njegov protivnik Belfort također je imao problema s dopingom, ali Mousasi vjeruje da je to stvar prošlosti.

“Belfort je sada čist i ovo je poštena borba. Vjerujem u svoje sposobnosti.”

U glavnoj borbi večeri Michael Bisping će protiv Dana Hendersona braniti naslov do kojeg Mousasi želi doći, onaj u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Prednost u meču dao je Britancu, iako zna da je “Hendo” uvijek prijetnja.

“Bisping je favorit, ali nikada ne možete otpisati Dana Hendersona. Pokazao je to protiv Tima Boetscha i Hectora Lombarda.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI