Mousasi: Sredit ću Gustafssona i postati prvi izazivač!

UFC 21.01.2013 09:21h Autor:

Gegard Mousasi

UFC je najavio svoj plan o povratku u Švedsku nakon godinu dana gdje je njihov event izazvao ogromno zanimanje i sve ulaznice bile su rasprodane u nepunih 20 minuta.

Ne čudi stoga što će 6. travnja biti održana nova priredba u Stockholmu u istoj dvorani, a ovog puta u glavnom meču večeri sučelit će se dva sjajna europska borca. Alexander Gustafsson, o kojem se već neko vrijeme priča kao o skorašnjem izazivaču za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a dobio je za protivnika Nizozemca Gegarda Mousasija.

On je tek stigao u UFC iz Strikeforcea i ovo bi mu mogla biti zaista velika prilika da iz pomalo drugog plana postane jedan od glavnih pretendenata na mjesto prvog izazivača eventualnom pobjedom.

"Želim se boriti s najboljim protivnicima. Gustafsson je broj jedan na listi izazivača i pobjeda bi me dovela na njegovo mjesto. U igri su bili mečevi protiv njega, Machide ili Shoguna, a ja sam odlučio da je najbolje upravo protiv Gustafssona. On je već pobijedio Shoguna i mislim da je to sjajna prilika za mene", smatra Gegard.

"Gustafsson ima šest pobjeda u nizu, zaista mu je teško zanijekati priliku da napadne titulu i ovo se definitivno može smatrati borbom za mjesto prvog izazivača", uvjeren je Mousasi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI