Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi smatra da je skidanje s TRT-a mentalno uništilo Belforta | Fight Site

Mousasi smatra da je skidanje s TRT-a mentalno uništilo Belforta

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2016 21:52h Autor:

Vitor Belfort i Gegard Mousasi

Gegard Mousasi je podosta lako savladao Vitora Belforta, a sada je pokušao doći do odgovora zašto je donedavno zastrašujući Brazilac u njihovoj borbi izgleda vrlo slabo i nesigurno.

Kao i većina fanova, Mousasi smatra da je to do prestanka uzimanja zamjenske terapije testosterona, no za razliku od ostalih, koji smatraju da je bez TRT ostao bez snage, Gegard misli da je kod Belfort problem više mentalne prirode.

“Kod Vitora Belforta su problemi mentalne prirode. On je uzimao TRT, supstancu koja te čini da se vjerojatno osjećaš više muško. Postaješ agresivniji, a djeluje i na samopouzdanje. Nakon što nekoga pogodi, onda dalje samo nastavi udarati dok ne bude gotovo. Ja mu nisam dao šansu da pokuša nešto tako, čak ni u ovoj situaciji. Pogodio je jedan udarac na početku i to je bilo to. 

On u našoj borbi nije bio tipični Vitor Belfort, no kao što sam već rekao, skidanje s TRT-a puno više mentalno djeluje na borba nego fizički. Kad si na TRT, pogledaj se u ogledalo i osjećati ćeš se bolje. To je faktori koji djeluju na njega. Došao je u borbu s namjerom da plasira fatalni udarac i završi me, ali zapravo mislim kako uopće nije bio siguran u sebe.”

Otkad je zabranjena TRT terapija, Belfort je poražen od Chrisa Weidmana, Jacarea Souza i Mousasia, a savladao je tek Dana Hendersona. Nakon poraza od Mousasi je najavio promjene u treningu i povratak na pobjedničke staze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI