Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi preko Twittera traži Belforta: Zna li tko gdje je stari lav? | Fight Site

Mousasi preko Twittera traži Belforta: Zna li tko gdje je stari lav?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2015 17:31h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi se izuzetno zagrijao za mogućnost borbe protiv Vitora Belforta u Japanu. Borac od kojeg nismo navikli na prozivanja još je jednom 'bocnuo' Vitora Belforta preko svog Twitter profila.

Pošto je Japan država gdje je zapravo i započeo karijeru, prvo kao Pride, a zatim i Dream borac, gdje je bio prvak, Gegard Mousasi ima veliku želju nastupiti u Saitama Areni 26. rujna, kad UFC tamo održava svoj Fight Night.

Nakon što je već jednom ranije prozvao Vitora Belforta, sad je ponovno podsjetio vodstvo UFC-a na svoju želju da nastupi protiv bivšeg višestrukog izazivača u poluteškoj i srednjoj kategoriji UFC-a. On je jednostavno pitao zna li tko gdje je "stari lav", a fotografija koju je postao pokazuje na kojeg lava misli.

UFC se još uvijek nije izjasnio oko mogućnosti održavanja ove borbe, no gledajući na ranking oba borca, ona itekako ima smisla.

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI