Mousasi popljuvao Rondu: Ona ne zna “stand up”, to je kao da Serena ne zna “backhand”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2017 14:52h Autor:

Ronda Rousey & Edmond Tarverdyan

Gegard Mousasi se defitinitvno oslobodio. Borac koji je donedavno uglavnom šutio i borio se, sada ima stav gotovo o svemu. I sam je shvatio te je to javno i rekao da mu šutnja neće donijeti niti napredak u karijeri, niti novac. Pa je to odlučio promijeniti.

Ovih dana se u medijima pojavio njegov intervju za TODAY iz Singapura. Nama je zanimljiv zbog nekoliko pitanja na koja je imao intrigantne odgovore. Upitan o Rondi Rousey, Mousasi je odgovorio da se nikako ne može raditi o jednoj od najboljih borkinja.

“Ona je dobra borkinja i ima dobar mentalitet. No, ne posjeduje kvalitete stand up borca. Kako je onda mediji mogu zvati jednom od najboljih borkinja? ( i boraca općenito op.a) Kada ne zna udariti rukom ili nogom… Kako bi bilo da Serena Williams ne zna backhand? Kako su je uopće proglasili jednom od najboljih u povijesti?”, pita se Mousasi…

Među pitanjima se našalo i ono o eventualnom meču Conora McGregora i Floyda Mayweathera?

“To je glupa borba. To je zabava, to nije sport. Na kraju dana to se svodi na novac. Svi žele puno novca, on želi puno novca, a ljudi žele vidjeti taj meč”, zaključuje UFC-ov teškaš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI