Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi podivljao zbog Wandove šale i prozvao ga idiotom godine! | Fight Site

Mousasi podivljao zbog Wandove šale i prozvao ga idiotom godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2013 07:56h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi zaista nije imao laka posljednja tri dana. Nakon što je saznao da je Alexander Gustafsson ozlijeđen na jednom od posljednjih sparinga, bio je gotovo u istoj situaciji kao i svi MMA fanovi diljem svijeta.

Nije znao ništa više informacija o Gustafssonovom stanju od prosječnog fana, a prilično tešku i neizvjesnu situaciju hoće li se ovog vikenda u Švedskoj boriti ili neće definitivno mu nije olakšao ni legendarni Wanderlei Silva koji se odlučio malo s njim našaliti s obzirom da je bio 1. april.

Wand je putem svog Twitter profila otkrio da ga je kontaktirao UFC i ponudio mu da zamijeni ozlijeđenog Gustafssona, a ubrzo se oglasio i sam Gegard te s velikim zadovoljstvom prihvatio tu borbu, da bi na kraju ispalo da se Brazilac samo šalio i nije nikad ni bio ozbiljna opcija za uskočiti kao zamjenski borac.

Kad je to saznao, Mousasi je gotovo poludio i odlučio je napati svog kolegu na Twitteru. "IDIOT GODINE!! Dobar posao SERONJO!!!", napisao je Gegard.

Srećom, sve se ipak dobro završilo, koliko je to moglo u ovoj situaciji, te je Mousasi u konačnici dobio novog protivnika za meč u Stockholmu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI