Mousasi očajnički traži protivnika: Kritizira Silvu, a nada se Weidmanu

UFC 17.01.2017 11:43h Autor:

Gegard Mousasi (Facebook)

Gegard Mousasi je trenutno rangiran kao peti izazivač na UFC-ovoj ljestvici za srednju kategoriju. Iza njega je niz od četiri uzastopne pobjede, a sve one ostvarene su tijekom 2016. godine. Sada, kada je sve bliži napadu na titulu, “The Dreamcatcher” nikako ne uspijeva pronaći protivnika za svoj idući nastup, a spreman je na bilo koga tko je rangiran od prvog do 15. mjesta.

“Tražim borbu. Borbe se dogovaraju, ali ja ne dobivam one koje želim. Kažem kako sam otvoren za svakog od prvog do 15. mjesta, ali svi oni, ne znam… Jedan je na odmoru, jedan govori da je ozlijeđen, ali istovremeno trenira. Anderson Silva ne želi borbu sa mnom jer nemam veliko ime, ali se bori s Derekom Brunsonom. Ne znam, ovo nije normalno”, izjavio je Mousasi za MMAJunkie nadodavši da je Silva izabrao Brunsona jer ima stojku punu rupa koju Brazilac može lako iskoristiti u svoju korist.

Od svih imena, Mousasi posebno izdvaja ono Chrisa Weidmana jer od njega očekuje da bi mogao prihvatiti borbu na UFC 210 eventu koji će se održati 8. travnja u Buffalu.

“Weidmanu su nekoliko puta ponudili borbu, no on govori da je na odmoru. Nadam se da će se vratiti ovaj tjedan i pristati na nju. Čekam ga”, izjavio je Gegard pa ubacio još jedno ime, “Whittaker, to je borba koju želim, ali on hoće na odmor od šest mjeseci.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI