Mousasi: Nije bilo lako pronaći ritam

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2014 19:08h Autor:

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi nije uspio doći do najveće pobjede u svojoj karijeri. Lyoto Machida je dokazao da je iskusniji borac od nizozemskog Iranca i imao je odgovor na sve što je Mousasi pripremio. Toga je svjestan i Gegard i slaže se da je Machida zasluženo pobijedio.

"Ne znam što se dogodilo, jednostavno je bio bolji", rekao je Mousasi čestitavši svom protivniku. "Nisam mogao postaviti svoj stil borbe, jednostavno bio je korak ispred mene u svakom trenutku", pokušavao je shvatiti razloge svog lošeg nastupa.

Mousasi misli kako je najveći problem bio u tome što je Machida protivnik koji uspije postići da se boriš upravo onako kako on želi. "Nisam uspijevao pronaći ritam, kao ni postaviti dobar raspon, bio je fantastičan u defanzivi, gotovo da nisam uspijevao ni krenuti s nečim što mi je bilo u planu, on je već imao odgovor. Uistinu sam u dobrom stanju ušao u borbu, mislio sam da sam spreman na sve, no ipak nisam bio dovoljno dobar.", dodao je bivši Dream i Strikeforce prvak koji je u borbi uputio i pogodio više udaraca od svog protivnika, no oni Machidini bili su ubojitiji i uvjerljiviji i zasluženo je ostvario pobjedu u toj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI