Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi: Nadam se da će Jacare uzeti pojas | Fight Site

Mousasi: Nadam se da će Jacare uzeti pojas

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2014 12:17h Autor:

Jacare Souza i Gegard Mousasi

Gegard Mousasi doživio je svoj najteži i najuvjerljiviji poraz u karijeri. Smatra kako je on došao jer nije bio "potpuno" u meču, no svom protivniku ništa ne osporava, nego se nada da će Jacare dobiti priliku za osvojiti naslov te postati nositelj pojasa.

Ronaldo Souza se Gegardu Mousasiu revanširao na svaki mogući način. Gotovo pune prije runde u potpunosti je dominirao borbom, da bi onda slavio gušenjem, što je Mousasiu tek peti poraz u karijeri i prvi prekidom još od 2005. godine, kad se borio kao 21-godišnjak unutar Pridea. Mousasi je priznao da nije bio dobar.

"Mislim kako je bio fantastičan u svojim rušenjima. Tu je odradio sjajan te vjerojatno i ključan posao", rekao je Mousasi, koji je upravo u svojoj posljednjoj borbi, protiv Marka Munoza, impresionirao obranom od rušenje. Ovdje ipak nije imao odgovor, posebno na "tajming" Jacareovih pokušaja.

No, isto tako, brutalno iskren kao i nakon poraza od Lyota Machide, Mousasi je priznao da nije bio potpuno "u borbi", rekavši: "Previše treninga, previše borbi, otkaz prvobitno ugovore borbe na UFC 176, sve je to utjecalo na mene. Nisam bio potpuno mentalno u borbi."

No, svom prijatelju i povremenom trening partneru poželio je sve najbolje: "To sve što sam naveo je samo moj problem i ne želim ništa oduzimati Jacareu ili obezvrijediti njegovu pobjedu. Bio je bolji i pobijedio. Nadam se da će dobiti priliku boriti se za pojas te ga osvojiti, jer on to može."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI