Mousasi: Na putu sam za UFC i pobijedit ću svakog. Prvo Shoguna

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2012 12:06h Autor:

Gegard Mousasi (photo: Gegard Mousasi)

"Armenski ubojica" Gegard Mousasi jedan je od najnadarenijih MMA boraca na svijetu i čini se kako bi ga uskoro trebali vidjeti u najjačoj svjetskoj promociji.

"Ako sve prođe u redu, dolazim u UFC" rekao je Armenac u intervjuu za Full Contact Fighter.

Mousasi se trebao boriti protiv Mikea Kylea na Strikeforceovoj priredbi koju su predvodile Rousey i Tate, ali mu je meč s Kyleom po drugi put propao nakon što se Amerikanac ozlijedio.

Borba bi se iz trećeg pokušaja trebala dogoditi u Oklahomi 12. siječnja 2013., a nakon toga bi Armenac trebao prijeći u UFC. 
"UFC je najveća organizacija i svima je cilj doći tamo. Za mene bi bilo najbolje da što prije prijeđem u UFC."

Kada i ako dođe tamo planira nastupati u poluteškoj kategoriji i velika mu je želja boriti se protiv Mauricija "Shoguna" Rue.
"To bi bila dobra i uzbudljiva borba. On je tip koji se voli tući. Volim se boriti s momcima poput njega, koji se dolaze potući, a ne boriti za pobjedu."

Ako izgubi, kaže da će se spustiti u srednju kategoriju.
"Sto posto sam siguran da mogu svakoga pobijediti. ne sumnjam u sebe, samo moram posložiti prioritete. Znam da mogu pobijediti svakoga."

Mousasi (32-3-2, 18 KO, 10 sub) zbog ozljede koljena nije nastupao od prosinca prošle godine kada je pobijedio Vincea St. Preuxa jednoglasnom odlukom. Mike Kyle (19-8-1 (2)) u svom je posljednjem nastupu poražen giljotinom od Rafaela Cavalcantea, ali je rezultat naknadno poništen nakon što je Brazilac pao na doping testu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI