Mousasi: Machida je opasan ako izgubite kontrolu

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2014 09:39h Autor:

Gegard Mousasi

Sljedećeg vikenda u Brazilu će se održati UFC Fight Night 36, a cijeli događaj predvode Lyoto Machida i Gegard Mousasi.

Oba su se borca prije borila u poluteškoj kategoriji i u svakom slučaju biti će ih zanimljivo vidjeti u srednjoj kategoriji. Borba je itekako značajna jer obojica s pobjedom mogu računati kako će u bliskoj budućnosti postati i mogući izazivači za naslov.

Machida već ima poprilično iskustvu u UFC-u dok će s druge strane Mousasiju ovo biti druga borba u najjačoj svjetskoj MMA promociji te prilika da potvrdi svoju vrijednost koju je stekao tijekom dosadašnje karijere.

"Uzbuđen sam zbog činjenice da ću se boriti s Machidom. Možda ću nakon te borbe dobiti priliku i boriti se za naslov. Mislim da u ovom trenutku nema previše "contendera" u srednjoj kategoriji. Ovo je borba koju moram dobiti i tako razmišljam i priprema se za nju. Mnogo sam opušteniji nego što sam bio prije godinu dana.", rekao je Mousasi.

"Protiv Machide morate biti pametni i ne smijete raditi pogreške. Vrlo je opasan ako izgubite kontrolu i postanete previše agresivni. Mislim da će sve dobro proći. Odradio sam dobre pripreme i mnogo sparinga. Pokušao sam predvidjeti sve detalje borbe. Naravno, borba će biti u Brazilu i on će imati podršku navijača i baš zato moram biti smiren i pametan tijekom cijele borbe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI