Mousasi: Kako je jebeno moguće da Hunt s omjerom 10-10 zarađuje $800,000? Gdje je moj novac?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2017 16:46h Autor:

Gegard Mousasi & Mark Hunt

Gegard Mousasi će se ovog vikenda na UFC-u 210 obračunati s Chrisom Weidmanom. Peta pobjeda u nizu, i to nad bivšim prvakom, u normalnim bi okolnostima značila da je Mousasi spreman boriti se za naslov, no s obzirom na sva događanja u UFC-ovoj srednjoj kategoriji, “Armenski ubojica” je svijestan da u slučaju pobjede neće biti ni blizu pojasa.

Promocija je najavila da će iduću borbu za naslov protvi prvaka Michaela Bispinga dobiti Georges St.Pierre, bivši velter prvak koji će ovom prilikom debitirati u srednjoj i to nakon pauze koja će kada se vrati iznositi gotovo pa četiri godine. Bilo bi to još prihvatljivo da UFC posljednju borbu za naslov nije dao Danu Hendersonu koji je imao zanimljivu povijest s Bispingom, ali zapravo nije bio ranbiran niti unutar top 10.

“Prvo su Danu Hendersonu dali borbu za naslov, što nije imalo nikakvog smisla. Prvi izazivač se tada nije borio. Sad će borbu dati GSP-u, a Michael Bisping se dugo nije borio. I prvi izazivač tako opet mora čekati. Da su se prvi izazivači borili u te dvije borbe, ja bih do sada bio idući na redu, ali mene naguravaju zato što UFC radi ove šašve borbe. I sad, ako pobijedim, morat ću sve riskirati i upisati još jednu pobjedu i onda ću možda biti idući. I to je samo možda jer tko zna koju će borbu raditi nakon ovog. 

“Ja zaslužujem borbu za naslov. Jacare je već zaslužio priliku. Yoel Romero zaslužuje svoju priliku. Zašto ne dobivamo svoje prilike? Što da kažem. Odugovlače ili što god. Sad govore da se GSP možda neće boriti do siječnja. Neka se GSP bori s Andersonom Silvom. Ako žele ‘superfight’ neka naprave GSP vs. Anderson. Čak i ako pobijedi, GSP će uprazniti naslov. Jednostavno je. Neće ga braniti protiv borca iz vrha srednje. On sam traži borbu i onda će otići boriti se s nekim drugim.”

Borbe za naslov nisu jedina stvar koja muči Mousasija. Nizozemac nije zadovoljan niti sa svojim honorarom i frustrira ga što borci s lošijim rezultatima, ili ljudi koje je pobijedio, zarađuju značajno veće cifre od njega.

“Vidim da Vitor Belfort zarađuje čuda više love od mene. Pobijedio sam Dana Hendersona, on zarađuje čuda više love od mene. Pobijedio sam Marka Hunta. On dobiva $800, 000 po borbi. Mogu pobijediti Michaela Bispinga, a on je čak i prije osvajanja naslova zarađivao puno više od mene. Zašto ja ne zaslužujem da zaradim neki novac? Kako je moguće da Hunt dobiva $800,000 a skor mu je 10-10? Ima deset pobjeda i deset poraza. Pogledajte moje rezultate. Kako je to jebeno moguće?”

UFC 210 odražava se 8. travnja u Buffalou u New Yorku. Priredbu predvodi borba za naslov u poluteškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI