Mousasi još uvijek nije potpisao novi UFC ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2017 12:28h Autor:

Gegard Mousasi

Iako se jučer pojavila vijest kako je Gegard Mousasi došao do dogovora s UFC-om oko novog ugovora, borac je danas to demantirao i dodao kako pregovori još uvijek traju.

Mousasi je nakon svoje posljednje borbe, gdje je savladao Chrisa Weidmana, izjavio kako po pitanju novog ugovora želi bolje uvjete, odnosno zaradu sličnu onoj kakvu imaju neki drugi borci njegovog ranga i skora, pa čak i slabijeg (naveo je primjer Marka Hunta). Od tada su u pregovorima, a rješenja još uvijek nema.

Jučer je Ariel Helwani objavio vijest kako Mousasievi fanovi mogu napokon biti mirni jer je sve dogovoreno, no Mousasi je nažalost to putem Twittera odmah demantirao:

“Nažalost, pojavljuju se lažne vijest po pitanju situacije s mojim ugovorom. UFC i ja još nismo ništa dogovorili. Kada napokon dođemo do rješenja, ja ću biti prvi će to objaviti.”

Mousasi je trenutno unutar niza od pet pobjeda, od čega su posljednje četiri bile nokautom. Ovaj problem s ugovorom vjerojatno je i razlog zašto ga je Robert Whittaker pretekao na listi izazivača, odnosno zašto se Mousasi neće boriti protiv Yoela Romera za titulu privremenog prvaka. Budući da se Mousasi protiv Weidmana borio 8. travnja, UFC ima ekskluzivno pravo pregovora do 8. srpnja. Ukoliko tada ne dođu do rješenje, Mousasi od tog dana ima slobodne ruke za pregovore s drugim promocijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI