Mousasi i Jacare znaju novi datum, 5. rujna na Fight Night 50 u Connecticutu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2014 19:50h Autor:

Gegard Mousasi

Poznat je novi datum sjajnog meča između Gegarda Mousasia i Ronalda Souze, koji je trebao biti održan kao sunaslovna borba na otkazanom UFC 176 eventu. Umjesto toga, nastupit će 5. rujna, na UFC-ovom posjetu saveznoj državi Connecticut.

Ovaj meč je zapravo revanš njihovog susreta iz Dreama, koji se održao 2009. godine, a tad je Mousasi slavio nokautom. U jednoj situaciji, kad je Souza pokušao skočiti na njega, pogodio je sjajan upkick te je Jacare izgubio svijest.

Ova borba bi pobjedniku mogla donijeti čak i napad na naslov prvaka, posebno ukoliko ona bude uvjerljiva. Jacare je trenutno velika zvijezda te po mnogima favorit za u ovoj borbi, no Mousasi je poražen samo 4 puta u 41 profesionalnoj borbi, a završio je čak 30 protivnika, po čemu je treći najuspješniji borac na UFC-ovom rosteru, iza Briana Ebersolea i Yvesa Edwardsa.

Još se ne zna hoće li ova borba predvoditi ovaj event, koji će uslijediti mjesec dana nakon datuma za koji je bio planiran UFC 176. Osim ove, potvrđene su još dvije borbe za isti event. Michael Chiesa se sastaje sa Joeom Lauzonom, a Andre Fili je za novog protivnika dobio Seana Soriana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI