Mousasi: Halla ću završiti udarcima unutar dvije runde

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2016 12:01h Autor:

Gegard Mousasi/ Photo: Igor Mićić

Gegard Mousasi će sutra pokušati osvetiti posljedni poraz svoje karijere, onaj protiv Uriahe Halla s kojim predvodi UFC Fight Night 99 u Belfastu.

Hall je u rujnu 2015. na japanskoj priredbi u Saitama areni zaustavio Mousasija atraktivnim tehničkim nokautom, oslanjajući se na svoje kružne tehnike nogama, ali Mousasi vjeruje da je to bila slučajnost, odnosno, da se isti scenarij neće ponoviti jer sada planira pristupiti borbi s više opreza.

“Pristupit ću borbi drugačije. Uzet ću si vremena i neću ništa požurivati. U prvoj borbi sam previše htio pobijediti, bio sam preagresivan i previše sam išao naprijed. Bit ću vješt, to će biti razlika. Samo moram prilagoditi taktiku. Možda ću se boriti drugačijim tempom budući da je borba na pet rundi. Ali mislim da sam u boljoj formi od njega i neće biti nikakvih problema”, rekao je Mousasi za MMA Crazy TV.

Hall je fatalnu kombinaciju započeo kružnim udarcem, nakon čega je uslijedilo leteće koljeno i još udaraca. Mousasi vjeruje da su “kickovi” sve što Hall ima…

“O neće ići na rušenja, uglavnom se bori samo u stojci. Ima opasne kickove, ali ako mu oduzmete to oružje ne može napraviti previše. Kickovi su mu specijalka, ali ako budem pazio bit ću dobro.”

Što se prognoze tiče, Nizozemac vjeruje da borba neće ugledati šampionske runde.

“Završit ću ga udarcima unutar dvije runde. Mislim da nećemo ići u treću rundu. Dvije, tri runde maksimalno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI