Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mousasi će igrati prljavo: Udarat ću Gustafssona točno u mjesto posjekotine! | Fight Site

Mousasi će igrati prljavo: Udarat ću Gustafssona točno u mjesto posjekotine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2013 09:07h Autor:

Gegard Mousasi

Armensko-iranski borac koji trenira već godinama u Nizozemskoj, Gegard Mousasi, trebao bi ovog vikenda nastupiti u glavnoj borbi večeri protiv glavnog pretendenta na status izazivača u poluteškoj kategoriji Alexandera Gustafssona.

Hoće li se taj meč u Stockholmu zaista održati, u ovom trenutku nitko sa sigurnošću to ne može tvrditi zbog navodne teške posjekotine iznad oka koju je Gustafsson zadobio na posljednjem sparingu. Ako je vjerovati izvorima u Švedskoj MMA Federaciji, posjekotina je preduboka i neće moći dobiti licencu za nastup, dok Dana White tvrdi drukčije.

Još uvijek nije sigurno radi li se samo o prvoaprilskoj šali, ali Mousasi se definitivno ne misli šaliti u oktogonu, pa čak i ako na drugoj strani bude imao ozlijeđenog protivnika.

"Borba je još uvijek na rasporedu i u Švedskoj i sve ide po planu, barem koliko je meni poznato. Nije mi ni bitno ako mi kojim slučajem daju novog protivnika, ja se samo želim boriti. Pripremao sam se dva mjeseca za ovaj meč, a što se tiče Gustafssonove ozljede ne znam ništa više od toga osim da je navodno zadobio posjekotinu iznad oka. Ako je zaista tako i ako se ipak bude borio, ja ću dati sve od sebe da ga udarim baš u to mjesto. Možda nije sportski od mene, ali napravit ću sve za pobjedu", iskren je bio Gegard.

Na Twitteru je pojavila i informacija da će Wanderlei Silva uskočiti kao zamjena za Gustafssona, ali to je demantirao predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI