Mousasi dobio priliku za revanš! Nakon ozljede Nelsona, predvodi event u Belfastu protiv Halla

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2016 10:22h Autor:

Mousasi vs. Hall

Gunnar Nelson je ozlijeđen, čime je Fight Night u Belfastu ostao bez glavne borbe, no UFC je brzo reagirao i dogovorio novi main event. Gegard Mousasi će u toj borbi dobiti priliku revanširati se Uriahu Hallu za težak poraz od prije godinu dana.

Nelson se u glavnom gradu Sjeverne Irske trebao boriti protiv Dong Hyun Kima, a sada će Kim dobiti novog protivnika, no ujedno i ostati bez mjesta u glavnoj borbi. Zato je UFC jako brzo reagirao te je dogovorio revanš koji mnogi žele vidjeti. Gegard Mousasi tražit će priliku za revanširati se Uriahu Hallu, koji ga je pobijedio u rujnu prošle godine.

Te večeri u Saitama Areni je Mousasi izgledao sjajno i prvu je rundu u potpunosti izdominirao Halla. I onda, nakon što su sva tri suca prvu rundu upisala rezultatom 10-8 za Gegarda, uslijedio je trenutak nepažnje. Mousasi je spustio ruke i dozvolio da ga Hall pogodi kružnim udarcem u bradu te završi na podu. Bio je to veliki šok za Mousasia, koji je prošlu godinu otvorio s dvije pobjede.

2016. mu je još bolja, odnosno Mousasi trenutno plovi na nizu od tri pobjede i zatražio je revanš protiv Halla, a igrom slučaja će mu se ta želja sada ispuniti. Hall nakon borbe protiv Mousasia nije toliko uspješan, odnosno u 2016. je poražen od Roberta Whittakera i Dereka Brunsona. Time je došao na UFC skor od po pet pobjeda i poraza.

Fight Night 99 u Belfastu se održava 19. studenog!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI