Moraes: Prije ću ostati trudan, nego što će me Mutante submitati

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2012 08:28h Autor:

Sergio Moraes

Finale brazilskog TUF-a koje će se održati u srednjoj kategoriji donijet će nam okršaj između Sergija Moraesa i Cezara Ferreire. Moraes je uvjeren u svoju nadmoć u parteru i ne ostavlja ni najmanju mogućnost da ga Ferreira submita.

Brazilski TUF, poput cijelog UFC-a, također nije pošteđen ozljeda, pa se tako “Mutante” Ferreira u finalu neće susresti s Danielom Sarafinom, koji se ozlijedio, pa je umjesto njega uskočio polufinalist Sergio Moraes.

Meč će se održati ovog vikenda u sklopu UFC-a 147 u Belo Horizonteu, a Moraes je prilično samouvjeren da je daleko nadmoćniji od protivnika barem kad je u pitanju borba u parteru.

“Bilo bi mu lakše napraviti da ostanem trudan, nego što će mu biti submitati me”, kazao je Moraes kroz smijeh.

“Mutante nije poseban ekspert u samo jednom području, on je moderni MMA borac koji je trenirao muay thai, hrvanje i jiu jitsu. Ja sam spreman na sve, ako ćemo se morati boriti u stand-upu, nema problema. Ne očekujem da će me htjeti rušiti na pod”, smatra Moraes.

Ne propustite priredbu iz Belo Horizontea uživo na Fight Channel PPV-uv (MaxTv, kanal 25). Prijenos počinje u 04:00h u noći sa subote na nedjelju 24. lipnja. Snimka se na istom kanalu može pogledati čitavu nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI