Moraes o doping padu Dillashawa: “Pokušava prevariti fanove…!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2019 10:05h Autor:

TJ Dillashaw

Od vijesti da je sada već bivši UFC prvak TJ Dillashaw pao na doping testu je prošlo prilično vremena, no i dalje nema dodatnih informacija niti od strane službenog UFC-a, ali niti od strane samog Dillashawa.

Elitna MMA promocija je u međuvremenu najavila meč za novog šampiona koji će se odigrati između prvog izazivača Marlona Moraesa i šampiona iz niže divizije Henrya Cejuda. On bi se trebao dogoditi 8. lipnja u Chicagu.

Govoreći za portal MMAJunkie, Moraes je upozorio javnost da ne nasjeda na trikove TJ Dillashawa. Poput onog da se pojasa odrekao iz dobrih namjera, kako ne bi štopao bantam diviziju.

(VIDEO) McGregor o Dillashawu: “Tu malu zmiju sam prepoznao jako davno…”

“Nema jeb..e šanse! To je samo njegova igra i to je ono što mi se ne sviđa oko čitave ove situacije. Pokušava prevariti fanove i reći nam svima da je to napravio jer je on sjajan tip i želi vidjeti da divizija ide dalje. Naravno da to nije napravio radi toga”, smatra Moraes i dodaje:

“Nije ga bilo jako dugo vremena. Kasnije nikada nije pristao na meč protiv mene, samo vara fanove. Ali mislim da su to sada svi shvatili. Ujutro se javio nekakvim priopćenjem, a zapravo je samo čekao što će USADA i UFC reći i napraviti.”

Unatoč doping skandalu Moraes ne želi oduzeti ništa Dillashawu jer ga i dalje smatra sjajnim borcem.

“On je sjajan u svim područjima, to je ono što ljudi kod njega mrze. Svi misle da je bio dobar jer je sada uhvaćen. Možeš misliti, neka oni probaju osvojiti UFC pojas. On je jedan od najboljih na svijetu. Nije me briga što se sada dogodilo. Ako govorimo o kvalitetama, on je vrlo dobar. Jednog dana ćemo se sastati”, zaključio je Moraes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI